Friday, June 4, 2010

Senarai wayang cik liliyuli (april,mei,jun)

hye!

entry kali ini nak bawa saudara dan saudari sekelian untuk mengetahui movie ape yang pernah cik liliyuli telah menonton di pawagam sepanjang april, mei, dan jun (buat masa ini).




kecoh betul ni aku tengok semalam, 3 jun 2010. kelakar weh. penat gelak. korang pegi la tengok! kesimpulan aku untuk cite ni: jangan berhutang pada ahlong, jangan merempit, semangat setia kawan, harus melawak walaupun masalah menimbun (eh? boleh ke? hehehe)


shrek forever after memang terbaiklah animasi yang dihasilkan. aku tengok pada 20/5/2010. harus tonton! pe lagi? siaplah sekarang pegi pawagam..hehehe. kesimpulan aku untuk cite ni: hargai orang sekeliling kita. kreatif untuk hidup. harus pandang ke hadapan, bak kata filem seram 'jangan pandang belakang'.




kick-ass pula, entah la. nak kata best. best la juga. nak kata tak best tapi best. nak tahu best ke tak. pegi la tengok! kesimpulan aku untuk cite ni: jadi diri sendiri lebih baik!

haunted room ni hurmm ok ok la. tak la seram mana. hantu dia pun macam alien. hahaha! kesimpulan aku untuk cite ni: setiap ibu pasti sayang anak dia. selamat hari ibu!!
p/s: nak tahu sinopsis? macam biasa..lu google lah sendiri beb. hehehe..

5 comments:

  1. Kenapa cover cerita kecoh betul tu. Macam.. buat pakai paint?

    ReplyDelete
  2. citer hindustan tak ada ker beb?


    kuciwa arrrr

    ReplyDelete
  3. dasatlah. memang kaki wayang ni.

    ReplyDelete
  4. kuwe,
    yang pasti bukan saya yg buat..hehehe

    yanie,
    xde la...tak sempat..hehehe

    anon,
    jom! =)

    farhana,
    bila free aku laju je...hakhakhak!

    ReplyDelete