Thursday, June 17, 2010

Pak Mat Tempe

salam hari khamis semua!

berita berkenanaan dengan tertangkapnya pelawak terkenal Saiful Apek itu buat aku kesal dengan sikap Apek itu. aku takde la minat nak mampos dia tu. sikit-sikit tu ada la. sesikit garam dalam masakan sayur kacang panjang.

aku geram bercampur marah. dah terkenal macam tu pula perangai dia. hisap ganja. tiuhh!!
tapir punya perangai. tak kesian ke kat anak-anak ko weh Apek?? aduyai..

tu la..gitu-gitu sangat. duduk la ko kat pusat serenti tu sampai lebam. Padan muka!


geram ni.

grrrr..

6 comments:

  1. dah bahgian masing2......


    naseb kita tataw lagik......


    moral of the story katakan tak nak!!!

    ReplyDelete
  2. hmmm...
    semoga lepas nie die stop ambil benda tu ye?
    :)

    ReplyDelete
  3. vee..buleh ker nk stop ngambik bende halah tu?? bkn senang kot..klu x, xkn la besepah2 org kt pusat tu..

    ReplyDelete
  4. susah nak stop kalau dah terjebak

    ReplyDelete
  5. aku pun terkejut. tapi....takde la geram mana pun.

    ReplyDelete
  6. ezam,
    tak nak! dah sebut dah~ hehehe..

    vee,
    harap gitu la..

    sepet,
    pergi lempang dia kalau tak leh stop..hehehe

    deus,
    slalunya begitu..kalau boleh tu..bagus la..

    jo,
    aku geram.. esok-esok geram aku ni hilang la kot..heheheh

    ReplyDelete