Monday, January 2, 2012

Mengharapkan Pelangi di tahun 2012

Blog Melodiku.. ni dah cukup 3 tahun bersiaran.
tahun pertama kebanyakkan berkisah pengalaman zaman kecil-kecil dulu.
tahun kedua kebanyakkan berkisahkan kehidupan seharian.
tahun ketiga jarang-jarang update. wakaka!!

tahun 2012 ni aku nak kejar impian aku.
mungkin aku akan lebih bizi. dan mungkin blog jarang update. mungkin..

pasal hal kahwin aku serah pada jodoh. cepat atau lambat. aku tetap usahakan. kahkahkah.
kepada followers, terima kasih banyak-banyak. tanpa korang tak de lah blog ini. huhuhu

hidup ini ada banyak liku-likunya. jangan kita marah atau sedih kalau Allah turunkan hujan lebat sebab selepas itu Allah akan berikan kita pelangi yang cantik.

doakan kejayaan saya mengejar impian ye kawan-kawan!!
^_^


salam sayang,
Liliyuli    

7 comments:

  1. Salam Tahun Baru Cik Lili :) lama tak drop komen cni.Selalu singgah tp xtinggal jejak,ehe..ko sambung study eh? Bagusla..semoga pelangi sentiasa bersama kau ^^ Good Luck & All The Best.

    ReplyDelete
  2. aku doakan segala harapan ko termakbul. aku pulak harap satu hari nanti ko boleh belanja aku. aku pun harap harapan aku akan termakbul. haha

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  4. xtaw la bpe lama adi da b'bloging,, hehe
    harap2 kita mampu timba pengalaman dari semua ni kan

    ReplyDelete
  5. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The
    text in your post seem to be running off the screen in
    Internet explorer. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The layout look great though! Hope you get the problem
    resolved soon. Cheers
    Look into my webpage ... transfer news for arsenal fc

    ReplyDelete
  6. Hey there! I understand this is sort of off-topic however I needed to ask.

    Does operating a well-established website like yours require
    a massive amount work? I'm brand new to operating a blog however I do write in my diary everyday. I'd like to start
    a blog so I can easily share my experience and thoughts online.
    Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers.
    Thankyou!
    Also see my web site :: perfumes

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete