Thursday, September 2, 2010

Tu lah dia

bulan ramadhan tahun ni aku tak dapat title "kaklong of da year".
T_T
sebab
duit aku banyak dihabiskan untuk bayar booking flight
rm373.00
ke bali tahun hadapan 2011
aku dah lari bajet
raya tahun ni aku dok je la kat rumah diyam-diyam
T_T



tu lah dia
kalau dah kata dia
kata dia juga
nak pergi juga tu ke bali
-ibu

22 comments:

  1. gi bali hati-hati tang makan..coz majoriti kat sana beragama hindu..jangan sampai tersalah makan kerbau pendek nyah!

    ReplyDelete
  2. amboi
    nak g jenjalan ye
    jangan lupa buah tangan ok

    ReplyDelete
  3. salam ziarah...pehhh..mantop tue..pi malancong kat indon..hati2..jgn kne ganyang ye

    ReplyDelete
  4. nanti kalau termakan kerbau pendek samada secara lahiriah (pasti) atau batiniah (tidak pasti), sila coretkan pengalaman anda bersama-sama kami.

    ReplyDelete
  5. pekena kerbau pendek masak lomak cili api menyondoll weiiiiiii~

    **pensan**

    ReplyDelete
  6. wah... g bali..

    Tak dapat title sebab degil ker nak pi bali gak

    ReplyDelete
  7. wah..nak g bali...bali scenery mmg best...tp kene pakai agent la...sbb susah nak cari tempat makan and masjid kat sana...

    rasa macam nak g bali lagi la...tapi takut na g indon skrg..

    ReplyDelete
  8. ek elehhh.
    berlagak.


    ek elehhhh.

    ReplyDelete
  9. sian kat die..meh raya umah kita meh...kita bg kuih raya banyak2...heheh

    ReplyDelete
  10. 373 murah tu ..


    slmt hari raya.aidlifitri.semoga ceria selalu.

    ReplyDelete
  11. along na gy bali ? ape lagi along , beli ler ape2 , heahea . ^^

    ReplyDelete
  12. mofasad,
    hehee..nak merasa pegi sana..

    arabella,
    perghh! tu yg aku takut tu..nak kena bawa bekal byk2 ni..

    cheqna,
    huhuhu..tahun ni tak jalan-jalan ke mana pun. so, tahun depan sy jalan-jalan le kak..hehehe

    macha,
    jom! leh kita berjalan berdua...eceh! =P

    sahrom,
    memang kena byk berhati-hati pun..huhuhu

    speedrider,
    aku bawa bekal dari malaysia la..

    merahitujambu,
    nak ole2? ape tu? tak paham sy..ekekeke

    pekerja kontrak,
    adakah itu nada marah? huhuhu

    ezam,
    *pengsan jugekk

    daya,
    sebab booking flight tak ingat nak raya ni byk nak kena pakai duit..adik2 nak baju la kasut la itu la ini la...huhuhu

    ReplyDelete
  13. mr noble,
    huhuhu..doakan selamat pergi dan balik ye..tq ^_^

    edy,
    tapi my group nak redah je tanpa agent..semoga selamat pergi dan balik..amin.

    kuwe,
    sila gandakan kejelesan anda...keh keh keh

    cactus,
    kat mana rumah sis tu?

    ymn,
    aha 373 flight pergi dan balik..

    farhana,
    ole2 tu ape? keh keh keh..

    nana,
    beli ape tu ape? keh keh keh

    ReplyDelete
  14. hati2 dengn geng bakar bendera..eh..bali ok kut.

    ReplyDelete
  15. nana,
    keh keh keh

    fndrocka,
    harap2 bali tersangatlah okey...

    ReplyDelete