Saturday, September 4, 2010

Acara berbuka puasa secara beregu


ye!
tajuk aktiviti tu aku bagi nama
'acara berbuka puasa secara beregu'
keh keh keh
dorang suka atau tak tajuk yang aku bagi tu, terpulang~
aku rasa doarang suka kot
sebab dorang sporting jek datang ke acara tu
thanks korang
jo tu dah banyak kali dah aku jumpa
slalu dah kuar dating ngan jo tu
si sha n si jana ni first time jumpa
seronok kenal dorang tu
hehehe
2 september 2010
angsana, jb


p/s: 2 september adalah bezday bos aku. En. Faiz hepi bezday yeah! semoga panjang umur dan murah rezeki

14 comments:

  1. happy belated birthday en. faiz.

    that day was awesome.

    thanks kepada semua yg terlibat.

    hee~

    ReplyDelete
  2. gua ingat main badminton saja ada acara beregu...keh keh keh

    ReplyDelete
  3. yg terjelir jelir lidah tu jo ke? pergh. lawa jugak jo ni..

    *jo, sia baca.

    ReplyDelete
  4. angsana time skang mesti jem giler kan? dulu kalau pegi angsana kene sampai sana time kedai bukak, kalau tak mmg payah carik parking

    ReplyDelete
  5. bila nak ajak i buka pose ni..ihuhuhu

    ReplyDelete
  6. buka puasa beregu?aahaha..kreatif la tajuk tu violyn..hepy becoming raya k :)

    ReplyDelete
  7. wah seronok nyer laa..
    best buka puasa ramai2

    ReplyDelete
  8. hye..salam singgah 1st time disini. :)


    anne boleyn masuk redmummy.com lerrr..! hehe jom tengok... :)

    ReplyDelete
  9. baru aku tahu si sharamli tu duk JB.
    kem salam dia. hihi.

    ReplyDelete
  10. farhana..terima kasih la..
    org kalau first time jmp gua memang sokmo ckp macam tu. tapi seken time tak tahu pulak gua.

    ReplyDelete
  11. nuyuljana,
    pasni kite gi karok pulak tau..keh keh keh

    hamzah ian,
    nak ngorat depa tak? ekeke

    linglung,
    acara aku harus ada beregu..keh keh keh

    farhana,
    siapa kata jo tak hensem? eh? hahaha

    mr noble,
    parking atas skali byk kosong..

    ammosham,
    esok jom! keh keh keh

    kuyam,
    selamat hari raya juga ^_^

    ReplyDelete
  12. merahitujambu,
    sis dok kat ne? ni kat JB tau..huhuhu

    daya,
    mesti la best..hehehe

    anne,
    hye anne! ^_^
    welcome my blog..thanks singgah~

    keri,
    kem salam sendiri la..kat FB ko friend dia kan? ngade!

    jo,
    adoiii...*pengsan.

    ReplyDelete