Saturday, March 14, 2009

Sambil kenyit mata boleh je mengunyah

ada orang tu kata aku ni ramai skandal. ape kes? aku rimas dengan itu. tidak okey. di sini aku menegaskan! aku hanya punya ramai kawan lelaki yang biasa-biasa sahaja. harap maklum. aku belum punya teman istimewa lagi buat masa ini. aku ada lirik lagu untuk itu. bukan aku yang cipta. jom layan dan hayati.


Aku Skandal

Kan ku berikan semua
Agar kau gembira sentiasa
Engkau tetap pergi
Pergi meninggalkan ku sendiri

Jangan disimpan tiada rahsia
Katakan saja ku terima
Engkau tetap pergi
Pergi meninggalkan ku sendiri

Waktu duka dulu
kita lalui bersama
Bahgia bagaikan malam
ditemani bintang terang
Hancur hati bila kau
undurkan diri
Meninggalkan daku
Meninggalkan daku sendiri

Senyuman manis dibawa angin
Ku tunggu dikau terasa dingin
Engkau tetap pergi
Pergi meninggalkan ku sendiri



dah layan dan hayati? hehehe..santai je kan? saje je aku nak seriuskan pasal mende ni.. aku nak gak korang tahu yang aku ni leh gak jadi seorang yang serius..hahaha!

nota jari: aku berasal dari Johor sebab aku lahir di Segamat,Johor. Family aku saje menetap di Tampin.

13 comments:

  1. eheh! sesitip pulak..
    gua suka.. hahahahahahaa...!!

    ReplyDelete
  2. biase ler,,klu laki baik ngn pmpuan cmtu le jadik..n dorg jeles ko kot rmai peminat...hehehe

    ReplyDelete
  3. paiseh,
    suka pe? lu buat wa konpius..lu sihat?

    yann,
    entah la yann..aku xde peminat ahh..aku ada fan club..hahaha!

    ReplyDelete
  4. ehh yuli,kite ni senasib la..hahahahh..
    ape nak wat..bese lah de sesetengah orang tau cari salah org len jerr..wat modal bergosip la katakan..
    cik lili tak yah la pusing2 pasal boyfriend nieh..gi la smabung belajar ke ape..ade bf pon wat semak pale pon wat ape..

    ReplyDelete
  5. arabella,
    hehehe..kita ni asyik sama je kan..adakah kita ada jodoh..hahaha!!tak kuase ai..

    hurmm..aku tak kira..aku mau boyfriend gak..hahaha!!

    ReplyDelete
  6. lili,
    sbb banyak persamaan tu gamaknye kite pernah mempunyai ......... yg samer..pehhh!! huhuhu
    ye lah ..
    tapi chenta ni tak yah dikejar..akan dtg sendrik ..time tu rase dunia makin indah jerr..~ pehh ayattt..kwang3

    ReplyDelete
  7. arabella,
    hahaha! aku xmo ingat dah mende tu sume..mcm taik kuceng je..mmg xleh bla taim tu..sbb tu la kita leh kamceng lak..ahakz!

    masa berchenta la hati berbunga indah la..pelangi berkaler di hati la..mcm²..hahaha!!

    ReplyDelete
  8. haha. ko telah di skandalkan dgr berapa org ni? huhu takpe kita manusia biasa.

    arabella - maut jugak ayat ko yer. byk tgk cerekarama ke. ekekee

    ReplyDelete
  9. liliyuli-haah aku pon tak sangka...huhu..aku tak nak berulang lagi wehhh..hahaha

    husni-ehh mana de..rajin layan hindustan jer..hahahhaha..

    ReplyDelete
  10. husni,
    ramai kot..tapi mereka hanya kawan biasa biasa saje..kalo betul xpe la jugak kannn..

    arabella,
    weh,ni dah mcm blog ko la pulak..hahaha!layan...zazzzz!

    bella x tgk tv pun kat kl ni..dia men tenet je memanjang..

    ReplyDelete
  11. Liliyuli-aiseyyy sembang2 x kan tak boleh kot..hahah

    ye lah aku tak tgk tv..balik kpg jer aku tgk tv..

    ReplyDelete
  12. husni,
    teman tapi gaduh2 mesra..siapakah itu.hahaha!

    arabella,
    hahaha..aku saje je la..bulih la..silakan..sambil kenyit mata boleh je mengunyah..ye dak?

    ReplyDelete