Wednesday, March 25, 2009

Aku kumpul anime ku dalam laci

.
BUDAH GETAH a.k.a ONE PIECE
Jam 10.30am, ahad. NTV7
aku dan family aku follow cite ni skrg..ngeh³

dulu

aku dan family aku follow cite Dragon Ball di TV2


kat tv siap tukar bahasa dah..dari bahasa jepun ke bahasa melayu.
tak lupa juga aku follow cite

Atashinchi,tv3
dan Shin Chan,ntv7


syok!!
sebenarnya aku mau cite pasal anime budak getah tu..cite tu lanun yang kelakar..tak siyes langsung..hahaha!! nak je aku join dorang melanun..ekeke








7 comments:

  1. citer dak lanun tu best..
    tp suara yg di alih kn tu..
    alemekk.. cem x best jek..

    ~~ lagu atasinchi..bunyi lagu mesej henpon..
    ahahahahah XD~

    ReplyDelete
  2. misz.hanie,
    buat² dengar je suara dia best..haha!

    tahun lepas aku dah pakai dah mesej tone atashinchi yg ~koniciwa,arigatou,sayonara~ tu pun atas budiman incik paiseh kot..huhuhu

    ReplyDelete
  3. husni,
    ye. ye. aku tgh nak follow ar ni..
    bawa bertenang ye incik husni yg shoot gambar kenyit mata sebelah..hahaa!!

    ReplyDelete
  4. memang otak karton..violinvelvet

    ReplyDelete
  5. ecece,
    hahaha!!
    tgk anime baru la remaja..
    incik ecece bukan remaja lagi kan?
    wa tau incik ecece sebaya ngan incik paiseh..hahaha!!

    violynviolet arr...bukan violinvelvet..harap maklum! saya siyes ni..=P

    ReplyDelete
  6. bukan aje anime, kartun omputeh pun dialih sore. apatah lagi lagu pun siap dialih bhs, layan lagu melayu bg wonderpets dan ben 10...

    one piece dialih sore oleh org baru...rasanya org s'pore yg buat krn boleh cam loghatnya...jd budak kl tgk rasa pelik sikit

    ReplyDelete