Tuesday, November 10, 2009

Kisah majlis pari² syurga

ni la first time aku pegi kenduri kawen kawan blogger. ni entry pertama beliau selepas kawen. jumpa pulak blogger gedik santai. hanie, yanie, sakura, paiseh, macha dan darkk.

niat hati memang nak nyorok. last² nak balik baru pegi sergah dorang tu sume. tapi paiseh yg wat spoil. entah mcm mana tah dorang leh perasan aku. heh.

aku kempunan nak jumpa kak tasek, apei dan tedi. kak tasek aku sempat pandang sekali lalu jek. apei pulak langsung tak nampak bayang. tedi pun sama. kecik ngan hazirah, aku dah tahu dah dorang tak dapat nak menghadirkan diri sebab exam.

sana sini dorang buat entry pasal majlis tu. korang klik je la.
LI LI YU LI

gambar? gambar dorang banyak tag kat facebook. err..weh macha. apsal lu banyak sangat puji² wa? malu la ai..ekeke..

9 comments:

  1. hahaha..aku perasan paiseh...sb tu perasan ko ade nyelit ngan mkn kat situ..

    ReplyDelete
  2. err....

    harap2 Paiseh tak baca perenggan last tu.

    ReplyDelete
  3. he he he.. aku balik dalam kol 2.. mungkin kita x terserempak dengan ali rustam.. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. dah tgk kat hanie punya blog... cun cun. haha!

    ReplyDelete
  5. demmm..
    sejak bila ada pakatan cuba merosakkan nama baik gua ni?

    cis.

    ReplyDelete
  6. sharamli,
    orked tak mari la..

    hanie,
    ni yg rasa nak lempang je paiseh ni..heh

    macha,
    kenapa kalau paiseh baca?

    tedi,
    aku sampai time pengantin sampai la..

    yobsumo,
    orang lain lagi cun la weh..

    yanie,
    terpaut hati? camne tu?? ekeke..

    jo,
    dia pun ada manis juga pe..huhuhu

    macha,
    sejak dua tahun lepas kot...hahaha

    ReplyDelete