Thursday, November 5, 2009

Debaran pari-pari syurga

aku taip laju laju ni. hari ni aku bizi. dah la pagi tadi emel syarikat aku ada problem kat katalaluan. pas aku call ITSSO dan dapat katalaluan baru, barulah leh buka emel syarikat ni.

esok aku balik tampin. buat ape? buat ape korang tanya?? kat tampin tu kan ada ibu ngan ayah serta adik adik aku. bukan itu saje. tiga ekor kucing pun ada. pokok bunga ibu pun ada gak. owh! tak lupa juga pada hamster adik aku sekor dalam sangkar.

hari sabtu aku nak ke Melaka. makan nasi minyak orang kawen. sape kawen?
pari-pari syurga yang kawen. aku bila? tak payah tanya la weh.. tersentap aku..heh. nama dia hanim. dia dah dok dup! dup! dup! tu. berdebar-debar la katakan. semoga berbahagia hingga akhir hayat ye anim..

esok jumaat. lusa sabtu. haih! time ni la muka nak tumbuh jerawat la. nak sunburn la. bulu mata gugur la. haih! macam-macam. malu. segan. camne ni nak jumpa para blogger yang lain. ramai blogger otai lak tu. nak je aku makan laju laju pas tu terus balik. tapi aku nak main main ngan anak apei, orked. aku nak bagi tips kat orked cara-cara sepahkan rumah dan sorokkan remote. hahaha!

ape ape pun selamat pengantin baru ye hanim dan hafiz..

10 comments:

  1. hahahaha.. so sweet lah ko ni syg. hahaha. aku mmg tgh bz sket kat umah. sket je pun. mlm ni nak pakai inai. keras le tgn aku jwbnye. hehe.


    aku tungu ko kat majlis nti eh? sama2 amik gmbar dgn orked. giler comel budak tu. aku dh pesan kat apei, suruh tingalkan orked kat aku. hahhaha.

    see ya!

    ReplyDelete
  2. dating malam kang jangan buat lupa..

    ReplyDelete
  3. lu ajar anak gua bukan2 gua santau lu punya blog.

    ReplyDelete
  4. semoga bahagia si pari2 ek..ehehe..
    kate bz tp pjg jee entry..ahahah

    ReplyDelete
  5. bulu mata je gugur. bulu ketiak?

    ReplyDelete
  6. weh...lu jgn lari2..atau menyamar jd kerusi plk bila jumpe wa...
    hahahaha!

    ReplyDelete
  7. kali ni kena tempek jgk pic muka...
    xkira...amek ngn 0rked erk...

    ReplyDelete
  8. liliyuli.. kita jumpa di sana......

    ReplyDelete
  9. pari²syurga,
    dah jumpa dah kan..gle lambat aku balas komen..hahaha

    jo,
    ni pun dah setel kan? skali lagi lambat reply komen..hahaha

    apei,
    jumpa lu pun tak hari tu..kempunan wa nak pelok orked tau!

    merahitujambu,
    eh, yela..panjang pulak entry tu..tak sengaja tu..hahaha

    yobsumo,
    bulu ketiak? bulu ketiak kena cabut pakai selotip...hahaha

    hanie,
    nak menyamar jadi kerusi tak jadi pula masa tu..heh

    sharamli,
    tak jumpa orked la sha..

    tedi,
    tak terkata...

    yanie,
    adakah sebesar gajah lu? ekeke..

    ReplyDelete