Wednesday, November 25, 2009

Everyone

Everyone Connects... Over 5,000 party goers sang "Through My Window" in the biggest karaoke session, held by TM at Jalan Bukit Bintang on Saturday, 21 November 2009
Sape dok KL tu..korang ada tak kat situ??

13 comments:

  1. ala...nyanyi senyap2 kat rumah lagi best...

    ReplyDelete
  2. aku nampak macam lan yg pakai spek itam tu..ekekeke

    ReplyDelete
  3. dalam jamban pun aku tak nyanyi!!!

    ReplyDelete
  4. takder... cuma blog aku jer dah ada dalam sejarah everyone connects :p

    ReplyDelete
  5. masa ni..aku tengah bergelumang dengan coding..yang berharga rm5k...tapi kemudiannya di rejek sebab quotation harga amat mahal..padahal beza rm100 je...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Akk tk tau apa2...

    Yg akk tau...kt JB masa ni, ujan lebat...aagagaa

    ReplyDelete
  7. 21 hb?

    owh..time tu aku dok berdating dengan anak2 buah kat umah

    SALAM AIDILADHA BEBEH....

    ReplyDelete
  8. aku tak join parti2 konek konek ni. HARAM.

    ReplyDelete
  9. gua ada........... tak pasan ker..... ala yang last tu gua nyayi lagu situasi,revolusi bla..bla..lalllaaaa..... hhhuhhuuuu

    ReplyDelete
  10. JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)

    ReplyDelete
  11. jo,
    best ke? nak try la..ekeke

    arabella,
    hahahahahhahahahahahaa...

    sharamli,
    xpe..wa pun xde gak..huahuahua

    hanie,
    tu alien tu..hahaha

    tedi,
    dlm jamban mana leh nyanyi...ish

    speedrider,
    yo! sempoiiiii..

    azizee,
    ko tak nak letak diskaun sape suruh..huhuhu

    arryani,
    akak dok JB? jom ngeteh kak..huhu

    yanie,
    tu bukan dating beb..tu lu jadi bibik beb..hahaha

    yobsumo,
    oit.oit...sebut jgn la lucah sgt weh..hahaha

    koicupin,
    eleh..perasan..hehehe

    LSIA,
    wohhhhh...mcm best je kalau join ni..tapi awat mahal bebenor? huhuhu

    ReplyDelete