Tuesday, July 28, 2009

Tag dari cik hanie yang nyaris nak kena petir..hahaha

aku rasa dah buat tag yg cenggini byk kali ni...
demi menjaga hati kengkawan aku wat gak la..
seb baik aku ingat tag lu..
tq cik hanie bagi tag ni kat aku walaupun tak mencabar langsung tag lu ni..hahaha

_____________________________________________________________

1) Nama timangan : gadis jelita, gadis comel

2) Anda seorang yang : baik sangat =P

3) Insan yang teristimewa : family

4) Lagu kesukaan : mana lagu yang best tu la lagu aku suka

5) Makanan kesukaan : laksa johor

6) Sikap orang yang membuat anda stress : tuduh orang bukan²

7) Warna kegemaran : Pink dan hijau

8) Benda yang mesti ada dlm handbag : purse, handphone, gincu, cermin

9) Kali terakhir anda menangis : tah

10) Tag 6 rakan : xde

______________________________________________________________

8 comments:

  1. hahhahha...

    lu baru nak layan tag nih.....?

    wa dah berkurun layan...

    memang tag ni tak mencabar...tp wa gagahi gak wat....sebab nak kasi ayat power kat bekas kekasih wa baca....kekkekkekek

    ReplyDelete
  2. hahah tak boleh belah statement yanie..

    ReplyDelete
  3. arabella....hahahha

    kalau lu perasan dalam tag tu...

    wa ada tulis 3 perkataan yg ada garisan atas dier.....hehehehhe

    ReplyDelete
  4. w0i..w0i..sp yg panggil kamo0 gadis c0mel?

    ad ke?muahaha

    ReplyDelete
  5. yang slalu gua panggil lu bukan mcm tu kut~

    ReplyDelete
  6. dah macam takut nak tag gua ye..hahaha

    ReplyDelete
  7. yanie,
    fuhyo! buat tag pun penuh keazaman..hahaha

    arabella,
    statement biasa je tu..ekeke

    tedi,
    bila teringat baik buat terus selagi ada mood..ehee

    yanie,
    kat sini pun nak pomot entry dia daa...

    sharamli,
    ada...percaya lah..hahaha

    paiseh,
    berani panggil depan² la...nak wa pijak kaki tu try la..huh

    mrblind,
    wa tag lu menda yg mencabar skit...sabar ye..wekk!

    ReplyDelete