Thursday, July 23, 2009

Relax je aku layan..


sabtu malam hari tu bersamaan 18 Julai 2009. hosmet ajak aku skodeng cite hantu ni. aku punya selamber angkat kening belah kanan tanda setuju. tiket jam 9.15pm. tengok wayang yg dekat dgn rumah je.


sit sebelah kanan aku xde orang pun. aku relax je la. xde la aku rimas dengar orang menjerit ketakutan. permulaan cite je kteorang dapat tgk movie pendek. free lak tu. tanda promote suh tgk yg akan datang punya.


cite baru nak stat hosmet dah standby jari jemari untuk bermesra dgn mata. "kalau aku renggangkan sikit, ko buka pun sikit je tau" jari-jemari beri pesanan. aku? aku err aku relax je kot time tu..tak ingat la.. owh! aku buat gadis arab pakai tudung.. kreatifkan aku..hahaha


part yang paling aku menyampah part fasha senduk tu.. dah la suara bingit telinga.. dapat skrip berulang-ulang.. "anak mak" anak mak""anak mak" anak mak""anak mak" anak mak"cak!". ada pulak tu main cak cak.. dah terjun perigi baru aman damai telinga..


balik rumah, tidurku seperti biasa tiada gangguan pun..

manja kan hantu tu.. hahaha!

8 comments:

  1. bila aku tgk hantu manje tu

    aku bayang kan hantu tu ko lili...

    ko kan manje...

    hahhahhaa.....

    ReplyDelete
  2. fasha senduk?
    gud..!
    gua suke.. hahaha.



    mlm nti antu tu dok seblah lu...
    teman tido..
    ok?

    ReplyDelete
  3. mcm antu miang pn ade..
    hahahahaha!!

    kl citer dia tu..kem salam la nk tgk..
    kasik free tiket pn x hingin..
    hahahahahaha!!

    ReplyDelete
  4. antu pesen nak meleset tak tentu pasal..
    nak aje gua tampar...

    ReplyDelete
  5. yanie,
    weh. aku manja bertempat tau..hahaha

    pari²syurga,
    xde hantu ok kat rumah wa..

    sharamli,
    malam yang best bagi yang sudah berkahwin..hehe

    hanie,
    kental lagi wa kannnn...hahaha

    nuyuljana,
    2 setengah bintang la wa bagi..

    jo,
    lu marah ngan antu tu apsal? lu dengki ngan antu eh? hahaha

    tedi,
    tgk la..zaman moden ni kan penuh ngan antu..hahaha

    ReplyDelete