Thursday, December 9, 2010

Astro ria Mari Menari



korang tengok tak mari menari? astro ria 104. aku tengok sebab aku suka tengok orang menari. ehee..
aku nak je menari tapi tak berkesempatan. tapi insya'allah aku akan masuk menari wakil company negeri Johor. ngeh3.




 pasangan razif


tarian tema fantasi cinta, pasangan razif tu buat aku tersentuh. tapi leh cover lagi. melainkan aku tengok drama pasal kekeluargaan. melelehhh. touching giler bila ada watak ibu ibu nanges dalam drama. heh! aku vote pasangan razif. tema fantasi cinta tu dorang dapat lagu gita gutawa. kembang perawan. terus aku download beb. tapi nak download tu aku kena tunggu jiran buka wifi dia la..hahaha!



 lisa surihani


lisa tak boleh sebut huruf R. lisa jadi host mari menari bersama awal ashari. tak leh sebut huruf R lisa tu aku baru perasan dari rancangan trek selebriti. kalau tak, memang aku tak perasan pun. huhuhu. lisa kata itu unik. sama juga sheila majid, piere andree, lagi sorang aku lupa nama dia. yang aku tahu si piere yiba yiba andree tu tak leh sebut huruf S. hehehe. ape-ape pun suka dengar lisa surihani sebut 'mari menari' .hehehe..

11 comments:

  1. buat dia lagi seksi kot keh3x
    lu nari samba sikit tengok!

    >>___<<

    ReplyDelete
  2. suka tgk org menari, tp x reti menari =_=

    ReplyDelete
  3. i reti dikir barat. menari laa tu. kahkah.

    ReplyDelete
  4. merahitujambu,
    trek sebebriti biasa la tu dah keje dia..hehehe

    ah laang,
    pelat a? pelik sungguh..

    frodo,
    bagi lu tgk buat ape...heh

    amirrah,
    belum cuba belum tahu..

    kuwe,
    tu penari yang malas nak bangun..gerak tangan je..hahaha

    ReplyDelete
  5. ahahha...i pernah pelat dulu...tapi sekarang dah okay dah,,,ahahah...

    ReplyDelete
  6. siska,
    pelat masa kecik tak diambil kira ye siska..hehehe

    rossa,
    betul. dia cantik..

    ReplyDelete
  7. sekarang ada apa siap orang bangun bangun. jangan sampai aku attach youtube. kehkeh.

    ReplyDelete
  8. kuwe,
    ouh! ada ke? kehkehkeh.
    ye la ye la..malas gadoh ngan ko..

    ReplyDelete