Wednesday, May 5, 2010

Gelap gelita jelita

hye u oll..

semalam rumah taman sri tebrau johor takde karen bila malam. nak kata best, best juga. nak kata tak best, tak best juga. uhuu..

yang tak best tu sebab bila takde karen macam ni. aduh! panas panas. angin sepoi-sepoi pun takde langsung. berkipas pun pakai sampul surat. sampul surat? bedal je ape yang ada depan mata..ahahaha.

yang best pulak sebab bila makan malam, dah makan macam candle light dinner. aku suka. tak pernah pernah makan ramai-ramai ngan hosmet sume makan macam tu tau. bentang surat khabar, makan bersila bercahayakan cahaya lilin. rasa macam comel comel gitu..auw! =P


gelap kan rumah aku semalam?


(^_^)

7 comments:

  1. eeccecececeh...budak di sebalik lilin tu.....
    lentok manje aihhhhh....

    hati ai tertawan kuikukuikui

    ReplyDelete
  2. tak terbakar bulu kening ke pesen posing gitu??

    ReplyDelete
  3. yanie,
    auw! pilihlah aku jadi menantu mu....hahaha

    hanie,
    terbakar dah pun...kening yg ada ni aku lukis pakai eye liner...hahaha

    tedi,
    auw! yu suka? i pun suka...huhuhu

    keri,
    pe mende??? tu aku le tu..ko nak kena siku ke? hohoho~

    ReplyDelete
  4. yanie,
    hahahaha..janganlah begitu mak...saya sayang anak mak...hahahhahaa

    ReplyDelete