Monday, May 25, 2009

Teka teka teka

internet hari ni kucar-kacir..menyampah aku. banyak kali cubaan nak sign-in blogspot ni tak berjaya..

so, hari ni aku just nak wat entri teka-teki je la..


korang dah ready nak jawab?


bersedia atau tidak...bolos saje dinding itu!



Sel apa yang berada kat luar badan?

23 comments:

  1. unisel gua agak...
    tak kan bangunan unibesti pun lu nak telan??

    ReplyDelete
  2. jo,
    salah! lu tak bolos! hahaha!

    ReplyDelete
  3. SELAMAT PENGANTIN BARU... err terima x?

    ReplyDelete
  4. pahal sum0 pakat nak wat tekateki ni..

    selulit k0t

    ReplyDelete
  5. speedrider,
    salah! tak bolos gak! tapi hampir²..hahaha

    arabella,
    bukan..ko tak bolos gak...cuba lagi ye..kuikuikui

    mrblind,
    selenge itu sel dari lu je yg ada...hahaha! jawapan lu tak bolos ok..cuba lagi..ehee

    speedrider lagi,
    oi..lari bunyi tu la..ngok ngek la ko ni..

    misz.hanie,
    salah. tak bolos gak..sila try lagi...huhuhu

    hanamichi,
    tettttttttttttt...tak diterima..tak bolos! terjun kolam skrg! hahahaha!

    sharamli,
    tetiba datang angin teka tekuk...huhuuhu..selulit tu dalam badan la..dalam vontot..hahaha!lu salah okey! tak bolos gak..cuba lagi..

    ReplyDelete
  6. seluar!! hah betoi kata yann..nt abe acece belanja frodoo

    ReplyDelete
  7. skang ni musim mengawan melalui teka tekuk ke
    hahahahahahaha!

    **jawapan wa...SELANGOR...haaaa luar bdn gak kan kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  8. see.. gua punya yann dah kasi jawapan serupa. heh!!

    ReplyDelete
  9. yann,
    dah lama ko tak add komen kat entri aku kan..tetiba je bg jawapan bolos..

    ecece,
    blanje wa skali la..wa ngan yann..paiseh jgn! hahaha

    ierma,
    selangor tu luar kawasan..hahaha. salah,lu tak bolos!

    paiseh,
    gedik ah lu ni..

    ReplyDelete
  10. hehe..aku xkomen tp aku slalu la tgk blog ko ni..

    ReplyDelete
  11. yann,
    jadi halimunan rupanya ko ni..ish³

    ReplyDelete
  12. yanie,
    erm..bulih bolos gak jawapan ko ni..

    ReplyDelete
  13. dlm v0nt0t k0r0k dy0..
    tu sembelit la mek...arghh..xde..xde..b0l0ssssssss

    ReplyDelete
  14. sharamli,
    owh! sembelit eh dlm vontot bkn selulit..wakaka. aku konpius la..adeh. tapi jwpn lu tetap tak bolos ok.

    ReplyDelete
  15. apa jawapan dia weh???

    ko delete alasan aku jawap sperma... hampeh btol.

    ReplyDelete
  16. speedrider,
    ape yg aku study teka tekuk ni jawapan dia ialah seluar..tahniah kpd yann,ecece dan paiseh.

    oi..sperma tu asalnya dari dalam badan la ngok ngek..

    ReplyDelete