Thursday, June 25, 2009

Cokodok pisang

yeay!
yeay!
yeay!

meh la join ngan aku sebut yeay!
hari ni aku balik tampin. esok kalau muat kete sona aku follow family aku hantar ijah ke UITM Perlis. gasak la kamu ijah oi dok jauh² dah...hahaha! rasakan! hahaha!

ayah,ibu,aku,ijah,fitri,farah,fadhil. muat ke tak ek kete sona? belakang je kena lima orang. arghhhhh!! sempit. kalau tak pun..aku la yg kena tinggal kat rumah ngan syafiq. ish! bosan. nak ikut gak. kalau aku ikut. aku kena lakukan teknik penyamaran. bertukar sebagai cermin mata hitam ayah. xde la nanti farah dok atas riba aku. huh! farah dah besar hokeh! kaklong dah tak larat dah nak pangku lagi. farah kena berdikari dah sekarang ni. ecececeh! hahaha..

jumaat,sabtu,ahad,isnin,selasa. aku cuti. sila rindu aku hokeh! aku apply cuti jumaat dan selasa je. isnin sedia maklum, cuti birthday of S.P.B Yang di-Pertuan Agong Hol Day of Almarhum Sultan Johor.

k la u ol.. daa~

10 comments:

  1. wei...besday agung dah lepas arr
    6 jun....
    ko dok negara mana ni lili uit..
    hahhahhaha

    ReplyDelete
  2. yanie,
    aku dah betulkan dah..tersalah pandang la..hahaha

    arabella,
    pandia ko menjawab eh..biasa dia tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha....
    ingatkan UGANDA td...
    aku dok terfikir..
    ni n3 sebelum besday agung kah?

    kkakakakkka sengal la lu lili...

    ReplyDelete
  4. mana cekodok pisang nye..????!

    ReplyDelete
  5. ape kaitan ngan cekodok pisang??
    hahaha!!

    ReplyDelete
  6. aku punyer la teruja tentang cekodok..
    cet bab makan nie aku tak leh miss.. tapi tak der.. hem (dah tua-tua pun kene tipu jugak)

    ReplyDelete
  7. yanie,
    eleh! aku salah skit je pun lu dah nak kecoh mcm kat pasar..hahaha

    paiseh,
    aku dah telan abes dah sume..hahaha

    hanie,
    masa aku wat entri ni aku tgh makan ckodok pisang..berkaitan gak la tu..hahaha

    ayampinko,
    aku tak bermaksud nak tipu lu..tapi tiba² aku rasa best je ko terkena..hahaha

    ReplyDelete
  8. sayanghasni,
    mesti la..ingat cuti tu akak yg punya ke? hahaha

    ReplyDelete