Friday, April 17, 2009

Ku harap di sana ada bunga sakura

Hari ni hari jumaat. hari penghulu segala hari. i know u all tahu dah. jumaat minggu lepas aku ada jumpa seseorang. kawan. Syafiq Salleh. dia dari Taiping ke Johor Bahru. Jauh tuuu.. petang karang aku nak gerak ke Pantai Penyabong, Mersing.
Team Building. Aktiviti yang telah dirancangkan banyak yang santai santai. harap harap aku seronok di sana berkadar volume 3 hingga 5. sepanjang hari-hari aku adalah kebosanan. selalu aku ngadu kat Afad. pembaca sekalian doakan aku happy di sana ya! thanks.

16 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. yerr..hepi2 jek kat sn..
    ko balik nt..
    ade tag menanti..
    hahahahaahahah

    ~~cam pantun 2 kerat lak... :P

    ReplyDelete
  3. misz.hanie,

    hahaha..ko saje je kan..tak leh tengok aku nak bersenang sikit..

    tag yang aku bagi tu dah buat ke belum dong?

    sharamli,

    bukan setakat hepi je..doakan skali aku jumpa boipren kat sana..hahaha!!

    ReplyDelete
  4. elok la tu..Afad lak ngadu kat aku..hahahha

    ReplyDelete
  5. kalau namanya pantai..memang best punya..yang tak best, kubur..hahahah

    ReplyDelete
  6. arabella,
    hahaha! biasa la tu.. hmmm..ko nak aku ngadu kat ko tak? dah bersedia? hahaha!!

    mrblind,
    kebanyakan kat pantai la orang slalu wat tanam tanam badan..hahaha!

    misz.hanie,
    wokeh! nnt aku tgk..

    ReplyDelete
  7. ahk...kompem lu sunburn ngn jayanye pasni
    hahaahahaah!

    ReplyDelete
  8. ierma,
    tu la pasal..2 hari 2 malam lak tu kat sana..adeh! takpe..nanti aku lumur bedak sejuk banyak²..hahaha!!

    ReplyDelete
  9. lumur kunyit sekalik
    org2 tua india kabo...leh halus mulus kulit
    perghh!
    hahahahaahaha!

    ReplyDelete
  10. ierma,
    kulit aku ni pun dah kaler kuning langsat wei..
    tambah lumur kunyit..perghh! demam kuning aku..
    kang tak pepasal aku jadi hantu kunang-kunang..hahaha!!

    ReplyDelete
  11. semoga dirimu tenang disana....

    *erk...laen mcm je bunyi ayat aku tu,ihiks

    ReplyDelete
  12. hahaha poblem boy tu, dia pon kena pi team building kat lumut..lalala tenang cket wa kat opis nt

    ReplyDelete
  13. kesian dak afad. hahahahaaa!!

    ReplyDelete
  14. jane doe,
    hello! aku dah tak kena virus jiwa kacau lagi ok. dah lama dah hilang..
    sape yang tolong aku? afaadddddddddddd jugaaaakkk...hahaha!


    ecece,
    hey! sape kata afad poblem boi? sekeh kang aaaa..aha..tau dah dia pun ada gak team building..lu tak pergi skali ke? haih!


    paiseh,
    apsal nak kesiankan lak? memang hidup dia di takdirkan untuk dengar keluhan aku sebelum aku ada pengganti(boipren)..hahaha!!

    ReplyDelete