Thursday, November 4, 2010

Boleh saya tanya?

pelanggan ni menafikan talian di mana dia tak pernah memohon pun talian jalur lebar.

aku pun siasat~

nama: Y D Nahar

sebelum call customer ni minta dia fax report polis dia, aku tanya opismate aku. Y D tu ape? Yang Dipertuan ke? Yang  Disayangi ke? Yang Dihormati ke? atau Yang Dikasihi? harammm sorang pun tak tahu..heh!

pung-pang punya pung-pang aku call si Y D Nahar tu.. aku panggil dia Encik Nahar jek. last skali aku beranikan diri tanya apekejadah ada Y D kat depan nama dia.

" Y D kat depan nama Encik tu shortform ape? " -aku tanya

" kahkahkah " dia boleh gelakkan aku? ciskek betul !

" nak tahu jek, sebab macam pelik " - aku

" ramai orang tanya tapi kalau nak tahu jom kita kuar makan saya blanje " -sah, memang ciskek!

15 comments:

  1. Yang Disayangi ke? Yang Dihormati ke? atau Yang Dikasihi? <-- ai like

    p/s:dah klick nuffnang ko..so ape lagi tak reti2? lol

    ReplyDelete
  2. setuju komen sepet.

    kah kah kah!

    ReplyDelete
  3. Kehkeh.

    Nasib baik nama tambahan saya Y.K.

    ReplyDelete
  4. dah tu..
    pergi makan ngan dia ke ni?

    ReplyDelete
  5. Hee hee.. sepet buat vee tergelak... Yang Duda pulak... :)

    Sayang, you kena tag. ada masa jawab yea?
    =)

    http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/11/25-random-things-about-me.html

    ReplyDelete
  6. Yang Dambakan kasih syg

    sahut la seruan dia

    haha

    ReplyDelete
  7. aku pun nak letak hurup jugak dekat pangkal nama tu. Y.C..agak2 ko dpt teka tak apa?

    ReplyDelete
  8. arabella,
    ko kelik ye? tq. aku dah kelik dah wei..hehehe

    sepet,
    DUDA? auwwww...hahaha

    mofasad,
    lu apehal suka suki nih? =P

    yanie,
    kehkehkeh

    kuwe,
    YK=YANG KEMEK...hahaha

    pekerja kontrak,
    hah?? yossi daun tu apemende??

    ReplyDelete
  9. sha,
    tak la..ai tolak baik2..

    vee,
    tag tu nnt ai buat yek..

    ezam,
    goyang inul yok...keh3

    dunia abstrak,
    tak nak aku..uwekk!

    fndrocka,
    ye ye je dia tu..hehehe

    amad,
    lu tanya byk kali tu nape?

    jo,
    YC = Yang Comot..keh3

    ReplyDelete