Wednesday, August 11, 2010

Sambutan awal ramadhan

salam ramadhan rakan-rakan sekalian,

selamat sehari puasa kita pada hari ini. hari ni awal ramadhan negeri johor sambut dengan cuti. best!


hihihi.. betapa bestnyer aku cuti sampai kat facebook aku dok pung pang..kehkehkeh. korang2 yang tak dok kat johor sila jeles. hehehe. astagfirullahalazim...bulan ramadhan ni wahai liliyuli. jangan asyik nak mendengki orang jek..

bulan ramadhan tahun lepas, aku dapat pegang title ' kaklong of da year ' dan aku jadi ninja seminggu gara-gara bulan mengambang. hihihi. tahun ini? aku niat nak memantapkan lagi sahsiah diri, nak jaga solat, nak jaga percakapan, nak sopan sutun santun, rajin, berdikari, dan nak menten kiut.

p/s: ape itu title kaklong of da year dan ninja? sila rujuk entry ramadhan tahun lepas..terima kasih. ^_^


hari ni aku berbuka dgn air tebu..korang minum air ape?

10 comments:

  1. aku buka minum air suam. bukannya apa, tekak ni haus sgt, only plain water yg bleh puaskan tekak :D

    ReplyDelete
  2. wa~~ same la.. gua minum air tebu jugak..

    ReplyDelete
  3. selamat menunaikan ibadah puasa....

    ReplyDelete
  4. mak cheqna tak galakkan sangat buka ngan air tebu..
    tebu kan tajam..perut kita kosong..
    tapi kalau teringin cheqna bantai gak..=)

    ReplyDelete
  5. ye....selamat berpuasa untuk kau!

    ReplyDelete
  6. atie,
    salam ramadhan juga utk kak atie ^_^

    A3x,
    air 100 plus eh? hehehe

    mr noble,
    pemanis mulut seperti kurma makan tak?

    hamzah ian,
    give me five! *prap! ^_^

    cik daya,
    selamat berpuasa juga ye..
    eh? welcome my blog ^_^

    cheqna,
    owh! ye ke? saya tak tahu pulak..thanks your info..

    jo,
    selamat juga untuk kau. hahaha

    merahitujambu,
    salam ramadhan juga..

    ReplyDelete
  7. kalu kurma tu time bulan puasa mmg hari2 makan :D

    ReplyDelete