Monday, July 19, 2010

Gambar hilang!

Fine!

gambar aku sudah di-delete oleh aku sendiri dan sekarang tiada gambar itu lagi. ingatkan gambar dah di sent to destop. cilakak! folder tu jadi images-shortcut then aku terus delete gambar yang ada dalam henpon. pergi balik ke folder tu....pun ter-delete sama. aku tak perasan folder tu jadi macam tu. cari balik kat recycle bin pun takde. sekarang aku sakit hati pada kesengalan diri sendiri.

baru nak belagak ngan kengkawan aku dapat piala menembak semalam. baru nak share kat facebook. ye! semalam aku pergi menembak guna M-16 sekali lagi. nanti aku buat entry pasal tu..tunggu!

nak tidur la..nak cari ilham macam mana nak cari balik gambar yang telah di-delete oleh aku. mungkin ada backup lagi kot..korang tahu tak macam mana nak cari? T_T

7 comments:

  1. wah, ruginya gamba hilang. terai aa guna software utk carik deleted files. aku tak penah try la, so tak tau la mana satu yg ok. tp bleh terai carik kat softpedia
    gud luck & selamat mencari!

    ReplyDelete
  2. laaaaaaa caner leh jadik nieh..

    ReplyDelete
  3. niat nak berlagak...patut la ilang gambo
    agagagaga

    ReplyDelete
  4. padan muka ko. hahahaha har har harrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  5. ekeke....adjust pakai photoshop jer ler...reka gambar sendiri... :D






    http://nomborsebelas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh
    niat tak betul tu nak berlagak sebab tu gambo hilang..hehehehehe gurau dik..
    ade kot...try cari balik

    ReplyDelete
  7. mr noble,
    skrg bagi member carikan dulu..kalo dia tak jumpa nanti saya pergi tgk kat link tu eh

    ezam,
    sebab teringat ezam kut. wahahaha

    deus,
    alaaaa..aku blagak pun setahun sekali je kut..huhu

    speedrider,
    nanti la ko, aku gelakkan ko mcm tu jugaakkkkkk

    sebelas,
    uwaaaaaaaaaaaa....nak gambar tu jugakk

    cheqna,
    huhuhu..saya yg lalai memang kena tanggung sendiri la..

    ReplyDelete