Wednesday, February 17, 2010

Gathering DMB & DMT

gathering kolej aku telah lama berlalu. entry pasal tu aku tak up lagi kan? aku rasa aku nak up entry pasal gath tu hari ni. aku selaku pengerusi gath tersebut telah menetapkan tarikh 30 January 2010 di Berjaya Times Square, KL.

yang hadir tak ramai. separuh mungkin. lagi pun kelas kami memang tak ramai mana pun. balik balik muka tu gak. hehehe. thanks to guys yg hadir. aku hargainya. aktiviti yang sempat buat memang tak banyak. hanya sekadar makan-makan, lepak-lepak dan karaoke. tapi memang enjoy ngan korang beb.

orang yang paling jauh dari KL adalah aku dan ain yang datang dari Johor. tak lupa juga Tengku Norliayana yang datang dari Perlis. cayalah! yang lain-lain sume dari KL jew..ouwh! tak lupa juga terima kasih kat fana kerana sudi bagi kami (aku,ain & tengku) tinggalkan air liur basi kat bilik dia..hahaha. thanks yeah!

korang layan gambar je la ye..












p/s: maaf, tune menaip tak berapa mari. al-maklum la baru naik keje hari ni. cuti panjang sangat berikutan CNY.
**DMB--> diploma multimedia with business computing
**DMT--> diploma multimedia with technology

♫dua cos yang selalu bergabung kelas..rindu kenangan zaman belajar dulu..wuwuwuwu~

9 comments:

  1. bila nak karok dgn gua lagi?
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. jo,
    bila2 pun boleh weh..ko set je time.hakhakhak..

    ReplyDelete
  3. nak yang baju pink free hair tu boleh?

    :P

    ReplyDelete
  4. macha,
    boley..pergi mintak kat tunang dia..

    ReplyDelete
  5. mai kenal cek mek molek baju pink wakakakak

    ReplyDelete
  6. tokojot baca....hengat DMT ingat 1 department 'atasan' kt yellowmen....fuhhhh hengat kamu org sana..bley mintak position power sket...hahahah

    ReplyDelete
  7. husni,
    nama dia farhana.

    husni lagi,
    dah.

    ezam,
    hahaha..bukan lor..

    ReplyDelete
  8. g karok x ajak pun... benci tau...

    ReplyDelete