Tuesday, January 5, 2010

Dah besar..




Farah, darjah 6,2010. Fadhil, darjah 5,2010.




.






hmmm...dah besar dah adik aku 2 orang tu. adik aku yang lain memang dah besar dah. yang lain tu aku tak herankan sangat. ni adik aku yang 2 orang ni. dulu si farah ni aku jaga dia dari kecik sampai la aku SPM. aku jaga farah sepenuh masa. sejak study kat KL je aku dah mula jarang balik. tapi kasih sayang aku tak pernah pudar. ewahh ayat. kuikuikui.. si fadhil lak aku serah kat ibu aku bulat bulat untuk menjaga. nampak tak kat situ ada situasi pilih kasih. hahaha.




dan sekarang..




aku akan pastikan farah akan dapat 5A dalam UPSR pada tahun ni. aku dulu dapat 3A je. kahkahkah. semalam farah call sebab nak bagitahu dia nak pinjam beg aku. hmmm...pakai la farah oit. tak dapat 5A nanti, siap! kaklong ikat kat pokok pastu buh kerengga. harharhar!!

fadhil si ngade-ngade, farah si mulut lazer

8 comments:

  1. bagus kak long sorang ni...

    ReplyDelete
  2. adik2 makin besor..
    akak makin tua....

    hehehhehe

    ReplyDelete
  3. jo,
    tu pasal la aku menang award kaklong of the year...ngeh3

    yanie,
    dah agak dah mesti ada ayat tu kuar..heh!

    keri,
    hahaha...shadap!

    ReplyDelete
  4. farah ngan fadhil s0h t0l0ng tnyakan..


    kak l0ng bila nak kawen?

    ReplyDelete
  5. kaklong.. adik 2 org tu seiraslah macam kembar

    ReplyDelete
  6. nape nama lu tadek 'F" pun..
    betul ke lu ni..??

    ReplyDelete
  7. sharamli,
    esok. hahaha

    tedi,
    dorang tu jarak umur tak jauh..

    paiseh,
    aku kan kaklong...

    ReplyDelete