Thursday, May 5, 2011

25 tahun sudah..

2 Mei..

apa ada 2 Mei?

birthday aku la wei..kuikuikui. tambah sudah umur aku. sekarang umur aku dah 25 tahun. malas dah nak sorok-sorok umur. apa ada pada umur ye dak? hehehe..

tengok je la kedua-dua facebook aku tu (violyn violet dan malina lynviolet). semua aku letak baik punyer tarikh lahir aku penuh penuh siap tahun kelahiran.

thanks to yu'ol yang wish bagai nak rak sempena birthday aku tu. ramai juga yang wish. terharu aku. huhuhu.

harapan aku untuk ke umur 25 tahun ini. semoga aku lebih gagah hati, lebih tabah, lebih matang, lebih kental, lebih gembira, lebih tinggi, lebih cantik, lebih sopan, lebih gelak besar, lebih berhati mulia, lebih menjaga solat, lebih sihat, lebih berwawasan, lebih fokus, lebih jelita, lebih bijak, lebih berduit, lebih bahagia..........amin.

perghh! memang terlebih sudah. ah! pedulik hape!! memang aku suka lebih-lebih. takmo kurang..huhuhu.

8 comments:

  1. HAPPY BESDAY GURL ..
    samalah kita sya bulan mei ..
    next week .. kita Taurus :))

    ReplyDelete
  2. hepi belated befday yang..


    .

    ReplyDelete
  3. 25 tahun? tahun yang ngam utk kawin. kang jgn lupa ajak ek..

    ReplyDelete
  4. terima kasih ye semua. cayang kowang. muahh! muahh! hehehe

    ReplyDelete