Monday, January 12, 2009

Aku di-tag oleh Hanna-j


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag
aku di tag oleh hanna joe..huaaaa
10 fakta/hobi diri sendiri:
1. aku boleh mengadap tv sehari sesuntuk
2. aku suka tangkap gambar
3. aku suka masakan ibu aku
4. aku kekadang becermin mata
5. aku punyai lesen kereta P sekarang
6. aku punyai member card Pacific
7. aku tatahan terik matahari
8. aku suka mengadap cermin
9. aku jenis yang setia
10. aku hanya insan biasa
ok. siap! aku xmo nak tag sape² sbb aku x reti nak tag org..

5 comments:

  1. hahaha.. tebaek..
    ni laa org kata.. kecik2 sos cili. hahahaa..!!

    ReplyDelete
  2. hannah joe-->mekaceh! huhuhu!

    paiseh-->sos cili paket ke sos cili botol..huhu!

    ReplyDelete
  3. m!szf!ona-->lalu la..xde tol pun..hehe

    ReplyDelete